LG-Team

Het team van
LG-DANCE

Ons team bestaat momenteel uit 8 enthousiaste dansdocenten. Hier stellen wij ons voor.

Loes Gersen

Loes is de eigenaresse van LG-Dance. Ze heeft de PABO en Psychologie gestudeerd en naast deze studies LG-Dance geopend. Als jong meisje was dansen haar grootste hobby. Het was een spannende uitdaging de stap te nemen om voor haar zelf te beginnen, en met succes!

Loes geeft nu les in haar eigen dansschool en vindt het geweldig dat ze haar passie kan doorgeven aan alle leerlingen. Dat ze daarnaast een fijn team kan aansturen maakt haar werk compleet. LG-Dance is een dansschool waar iedereen samenkomt, plezier kan hebben, kan groeien en ontwikkelen op eigen niveau! Loes wenst iedereen veel plezier bij het dansen bij LG-Dance!

Aida Bloemhard

Aida Rose Bloemhard komt oorspronkelijk uit Borculo en is afgestudeerd aan de opleiding ‘Artiest Dans Show Allround’ aan het Rijn IJssel College in Arnhem. Sindsdien is ze als freelancer het werkveld gaan verkennen. Ze is werkzaam als allround danseres, dansdocente en choreografe. Komend seizoen geeft Aida lessen bij LG-Dance in Borculo. Daarnaast zal ze ook verschillende stukken choreograferen voor de opleiding ‘Artiest Dans Show Allround’ aan het Rijn IJssel College in Arnhem.

Naast haar passie voor dans heeft Aida ook nog een andere passie. Onlangs is ze begonnen aan ‘de lerarenopleiding Nederlands’ aan het Windesheim in Zwolle. Deze studie zal ze voor een groot deel online volgen, zodat ze genoeg tijd over houdt voor haar grootste passie; dans!

Kimberley Meijer

Kimberley is afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Bij LG-Dance verzorgt ze de lessen Dancemix, Modern, klassiek voor volwassenen en de wedstrijdteams modern.

Haar specialiteiten zijn vloerwerk en mixen van dansstijlen. Kimberley houdt ervan om diverse dansstijlen te ontdekken en daartussen de grenzen op te zoeken en te vervagen. Maar ook voor een pure moderne dansles draait ze haar hand niet om

Lidy Hungerink

Beweging is vrijheid waardoor vormen gaan ontstaan. Welkom in de modern en balletlessen! Op jonge leeftijd begon Lidy met dansen. Omdat ze had ervaren dat dans je zoveel meer kan brengen dan alleen maken van pasjes, is ze de HBO Bachelor opleiding Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie gaan volgen.

 Ondertussen geeft ze alweer heel wat jaren les en liggen haar specialiteiten bij de moderne en klassieke dansstijlen voor alle leeftijden. In de afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat ze vooral maker en organisator is en haar passie hiervoor kan ze dan ook helemaal uiten bij Stichting Evolutio. Als je zin hebt in uitdaging, er meer uit wilt halen dan je zou kunnen en de essentie van dans wilt ervaren dan ziet Lidy je graag in de lessen!

Luuk ten Harkel

Luuk ten Harkel is afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans Urban op het Rijn IJssel te Arnhem in 2018. Hij is begonnen met dansen op zijn 11e en doet dit tot vandaag nog steeds met veel plezier om met anderen zijn passie te delen. Luuk verzorgt de Hiphop en Breakdance lessen bij LG-Dance.

Kayleigh Margaroli

Kayleigh Margaroli is afgestudeerd aan de opleiding filmacteur in Amsterdam en geeft de theaterlessen op zaterdag bij LG-Dance Borculo.

Naast het acteren voor de camera ligt haar passie ook bij het maken van theater. Daarnaast zijn zingen en dansen een grote hobby.

Ze ziet de leerlingen graag verschijnen in de les!

Nadine Wentink

Nadine Wentink heeft 20 jaar ervaring in het geven van verschillende sport en danslessen. Met 14  jaar begon ze met het geven van kids aerobic in Ruurlo. Hierna volgde snel meer lessen op sportscholen in de omgeving. Ze heeft een opleiding als Fitness and Health coördinator afgerond aan het CIOS Arnhem en heeft sindsdien op veel sport- en dansscholen gewerkt. Sinds maart 2021 is ze als zelfstandig ondernemer begonnen met haar eigen bedrijf en verzorgd ze nu ook voor LG-DANCE een aantal lessen. Met haar enthousiasme wordt elke les een feestje en we hopen jullie snel een keer bij haar in de les te mogen ontvangen. 

Lola Wittenbernds

Lola Wittenbernds is afgestudeerd aan de opleiding Show Allround Danser op het Rijn-Ijssel in Arnhem. Ze geeft les aan verschillende streetdance groepen, een commercial les en het selectieteam in Borculo. Ze doet dit elke keer weer met plezier! 

Romy Houwers

Romy is in 2018 afgestudeerd aan de opleiding MBO dans. In 2022 is zij afgestudeerd aan de opleiding Bachelor docent dans op ArtEZ. Zij zal de lessen klassiek en Physical Dynamics geven in Borculo. 
Ze heeft enorm veel zin om samen mooie dans herinneringen te maken. Kom dus gauw naar 1 van haar lessen!

Contactgevens

Telefoon: 06-12462069
Email: info@lg-dance.nl
Adres Borculo: Deugenweerd 7, 7271 XR
Adres Ruurlo: Fürstenauerstraat 1, 7261 PE
Rekening: NL38RABO0149500912
KVK: 09199019

Postadres: President Kennedystraat 1, Borculo