LG-Team

Het team van
LG-DANCE

Ons team bestaat momenteel uit 9 enthousiaste dansdocenten. Hier stellen wij ons voor.

Loes Gersen

Loes is de eigenaresse van LG-Dance. Ze heeft de PABO en Psychologie gestudeerd en naast deze studies LG-Dance geopend. Als jong meisje was dansen haar grootste hobby. Het was een spannende uitdaging de stap te nemen om voor haar zelf te beginnen, en met succes!

Loes geeft nu les in haar eigen dansschool en vindt het geweldig dat ze haar passie kan doorgeven aan alle leerlingen. Dat ze daarnaast een fijn team kan aansturen maakt haar werk compleet. LG-Dance is een dansschool waar iedereen samenkomt, plezier kan hebben, kan groeien en ontwikkelen op eigen niveau! Loes wenst iedereen veel plezier bij het dansen bij LG-Dance!

Aida Bloemhard

Aida Rose Bloemhard komt oorspronkelijk uit Borculo en is afgestudeerd aan de opleiding ‘Artiest Dans Show Allround’ aan het Rijn IJssel College in Arnhem. Sindsdien is ze als freelancer het werkveld gaan verkennen. Ze is werkzaam als allround danseres, dansdocente en choreografe. Komend seizoen geeft Aida lessen bij LG-Dance in Borculo. Daarnaast zal ze ook verschillende stukken choreograferen voor de opleiding ‘Artiest Dans Show Allround’ aan het Rijn IJssel College in Arnhem.

Naast haar passie voor dans heeft Aida ook nog een andere passie. Onlangs is ze begonnen aan ‘de lerarenopleiding Nederlands’ aan het Windesheim in Zwolle. Deze studie zal ze voor een groot deel online volgen, zodat ze genoeg tijd over houdt voor haar grootste passie; dans!

Kimberley Meijer

Kimberley studeert aan de bacheloropleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Momenteel zit ze in haar derde jaar. Bij LG-Dance verzorgt ze de lessen Dancemix en Modern 4.

Haar specialiteiten zijn vloerwerk en mixen van dansstijlen. Kimberley houdt ervan om diverse dansstijlente ontdekken en daartussen de grenzen op te zoeken en te vervagen. Maar ook voor een puremoderne dansles draait ze haar hand niet om!

Lidy Hungerink

Beweging is vrijheid waardoor vormen gaan ontstaan. Welkom in de modern en balletlessen! Op jonge leeftijd begon Lidy met dansen. Omdat ze had ervaren dat dans je zoveel meer kan brengen dan alleen maken van pasjes, is ze de HBO Bachelor opleiding Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie gaan volgen.

 Ondertussen geeft ze alweer 8 jaar les en liggen haar specialiteiten bij de moderne en klassieke dansstijlen voor alle leeftijden. In de afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat ze vooral maker en organisator is en haar passie hiervoor kan ze dan ook helemaal uiten bij Stichting Evolutio. Als je zin hebt in uitdaging, er meer uit wilt halen dan je zou kunnen en de essentie van dans wilt ervaren dan ziet Lidy je graag in de lessen!

Luuk ten Harkel

Luuk ten Harkel is afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans Urban op het Rijn IJssel te Arnhem in 2018. Hij is begonnen met dansen op zijn 11e en doet dit tot vandaag nog steeds met veel plezier om met anderen zijn passie te delen. Luuk verzorgt de Hiphop en Breakdance lessen bij LG-Dance.

Danique Jongbloed

Danique is in 2018 afgestudeerd als dans docent aan ArtEZ University of Arts. Tijdens de opleiding en erna heeft ze in verschillende stijlen en aan allerlei leeftijdsgroepen lesgegeven. Bij LG-Dance verzorgt ze de lessen modern en Show-Musical dans. 

Amber Hofstede

Naast danslessen, zijn er ook theaterlessen bij LG-Dance en die zijn in handen van theaterdocent Amber. Bij theater draait het om lekker doen en jezelf durven laten gaan in de vrijheid van het spel! Alles kan & alles mag. We werken met improvisatie, bewegingstheater, scene werk & nog veel meer.

Amber heeft enkelere jaren ervaring in het les geven, is 27 lentes jong, wonend in Beltrum, afgestudeerd dramatherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bruist van de energie!

Ruth Holstein

Ruth Holstein

Ruth studeert in het derde jaar aan de bacheloropleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Bij LG-Dance gaat ze Dancemix en Modern verzorgen in Arnhem.

Ruth deelt graag haar vreugde aan dans met de leerlingen en haar doel is bereikt wanneer de leerlingen het gevoel hebben dat ze iets kunnen leren en kunnen groeien.

Michelle Siebelink-Wentink

Michelle Siebelink-Wentink

Michelle is getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Ze heeft een grote passie voor sport en onderwijs, en van jongs af aan wist dat ze hier haar beroep van wilde maken. Dit met succes!

Ze heeft CIOS (dans, fitness health en fitness instructor) en ALO gestudeerd en is 1e graads docent in het VO en op het HBO, gericht op sport en dans. Ook heeft ze 20 jaar ervaring bij verschillende sportscholen waar ze dans- groepslessen en fitnessbegeleiding geeft. 

Bij LG-Dance geeft ze twee groepslessen; Total Workout en Ouderen in Beweging

Contactgevens
Telefoon: 06-12462069
Email: info@lg-dance.nl
Adres Borculo: Lochemseweg 3, 7271 WB
Adres Arnhem: Pallas Atheneplein 2, 6846  XA
Rekening: NL38RABO0149500912
KVK: 09199019

Postadres: Het Wagenwiel 3, 6846 JK Arnhem